Nowe miejsce: restauracja Valadier

10 marca 2011

source: Valadier

Na Mokotowie, na rogu Łowickiej i Madalińskiego, powstała nowa restauracja Valadier. Szefem kuchni jest Paweł Żółtański, który gotował min. w restauracjach w Mediolanie i w Lyonie. Proponuje gościom polską kuchnię, w nowej, autorskiej odsłonie w eleganckich wnętrzach odrestaurowanej willi.

Restauracja Valadier, ul.Łowicka 37, tel. (22) 224 54 54 (zamknięta)

Podsumowanie

5 Responses to Nowe miejsce: restauracja Valadier

  1. J-nk says:

    Odwiedziłem na lunchu biznesowym, po tym jak przeczytałem na Twoim facebooku. Restauracja trzyma poziom, tak jak Nowak napisał w recenzji „z nurtu restauracji willi” , dużym zaskoczeniem okazały się ceny, w moim zasłużonym Atrio pod biurem są wyższe niż tam, a jednak kierunki interpretacji kuchni są bardzo różne.

    Pozdrawiam

  2. xyz says:

    Czytajcie recenzję na Kulinarnik.pl, „Pseudoelegancja i pseudojedzenie”.

  3. szwed says:

    Jesteśmy oczarowani. To był jeden z najbardziej udanych biznesowych lunch`ów od wielu lat. Można powiedzieć, że wszystko: tak jak wygląd i architektura pałacyku, wystrój wnętrza, wyśmienite dania i super obsługa stworzyły atmosferę, gdzie załatwienie spraw biznesowych było czystą przyjemnością.Ceny też na przyzwoitym poziomie. Czuć było magię i duszę restauracji. A jechaliśmy do restauracji Valadier pierwszy raz i podjęliśmy ryzyko, czy kontrahenci będą zadowoleni. Byli i to jest to o co chodzi.

Dodaj komentarz