Nowe miejsce: Michel’s Brasserie
4 lipca 2009
Michel Moran, właściciel i szef kuchni Bistro de Paris, otworzył nową restauracje na Grzybowskiej – Michel’s Brasserie. Można tu skosztować kuchni fusion, europejskiej, ryb i owoców morza. Nowy lokal w ciągu dnia zaprasza na business lunche, a w letnie wieczory do ogródka restauracyjnego usytuowanego wśród zieleni.
Michel’s Brasserie ul. Grzybowska 5a, tel. (22) 564 57 80
Zobacz także:
Michel’s Brasserie – kawałek Europy ze szczyptą Azji (moja recenzja restauracji)
Wow!!! Super. Jestem wielką fanką Michela, bardzo się cieszę, że nie ogranicza się do samego Bisto de Paris. Zbadam przy najbliższej okazji 😉
Jeszcze do Bistro de Paris nie trafiłam, ale Michel’s Brasserie zdecydowanie polecam, już wkrótce recenzja opisująca wczorajszą wizytę:)
Podejrzewam jednak, ze Michel sie nie rozdwoi, a stare przyslowie mowi, ze panskie oko konia tuczy…
nie wiem na ile jest to prawdą, ale podobno w Michel’s Brasserie rządzą córki Michela.
dzien dobry to prawda nasza córka jest ,w brasserie
monika też jest tam onapracuję ze mną od 7 lat i byla kierownika w bistro
serdecznie pozdrawiam
Artykul wyraznie reklamowy, napisany i zaplacony pod dyktando tego Morana. Niewiele prawdy a sam Moran to cwaniak i arogant
Witam Panie Irku,dziękuje za komentarz .Widać wyrażnie złość i niechęć do mojej osoby i mojej restauracji.Na przyszłośc proszę o odwagę i napisać swój e-mail.Będziemy wtedy mieli okazje porozmawiać jak dorośli ludzie nieukrywający się po pseudonimem.
Krytyka anonimowa to zwykłe tchórzostwo.
Michel Moran to najlepszy szef kuchni w warszawie .nie jeden moze pozazdroscic mu klasy i dobrego smaku pozdr.